Betaalbare retrohandschoen van Difi

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Nieuw in het DIFI handschoenen segment: de Miley is een korte 100% leren dameshandschoen in een cool retrodesign. De knokkels zijn voorzien van flexibele voorgevormde, gecertificeerde protectoren voor extra bescherming en de handpalm is voorzien van een extra schuimvullingen op vingers, in de handpalm en op de handmuis. Naast de Miley, brengt DIFI ook een “mannelijke variant” uit, namelijk de Montana. Heeft dezelfde eigenschappen als de DIFI dameshandschoen Miley, maar dan afgestemd om een mannen pasvorm.

De Miley en Montana zijn vervaardigd uit geperforeerd leer. Deze lekker luchtige chopper/urban handschoen is uitermate geschikt voor de aankomende zomertoertochten. Daarnaast zijn de wijsvingers van beide handschoen voorzien van touch senstive materiaal, waardoor je je smartphone  of navigatiesysteem zonder problemen kan bedienen.

De DIFI dameshandschoen Miley en Montana zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, antiekgrijs en bruin, in de damesmaten LL t/m LXL en herenmaten L t/m 3XL, € 69,95.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?