13 C
Nederland
donderdag 30 juni 2022

Betaalbare retrohandschoen van Difi

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Nieuw in het DIFI handschoenen segment: de Miley is een korte 100% leren dameshandschoen in een cool retrodesign. De knokkels zijn voorzien van flexibele voorgevormde, gecertificeerde protectoren voor extra bescherming en de handpalm is voorzien van een extra schuimvullingen op vingers, in de handpalm en op de handmuis. Naast de Miley, brengt DIFI ook een “mannelijke variant” uit, namelijk de Montana. Heeft dezelfde eigenschappen als de DIFI dameshandschoen Miley, maar dan afgestemd om een mannen pasvorm.

De Miley en Montana zijn vervaardigd uit geperforeerd leer. Deze lekker luchtige chopper/urban handschoen is uitermate geschikt voor de aankomende zomertoertochten. Daarnaast zijn de wijsvingers van beide handschoen voorzien van touch senstive materiaal, waardoor je je smartphone  of navigatiesysteem zonder problemen kan bedienen.

De DIFI dameshandschoen Miley en Montana zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, antiekgrijs en bruin, in de damesmaten LL t/m LXL en herenmaten L t/m 3XL, € 69,95.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen