maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Betrapt: Ducati Multistrada V4

Het kan niet lang meer duren alvorens Ducati de Multistrada V4 onthult, maar hier zijn de tot nu toe duidelijkste foto’s van de langverwachte Ducati Multistrada V4. De foto’s werden ergens in de buurt van de fabriek van Ducati gemaakt.

De beelden zien er te professioneel uit om door te kunnen gaan als ‘toevallige spionage foto’s’. De shots suggereren ook dat de Multistrada V4 ook wordt aangescherpt richting ongebaande paden. 

Behalve het V4-blok krijgt de Multistrada ook een facelift. Vooral de herziene voorkant, een de tweezijdige achterbrug zullen opvallen. En wat te denken van het conventionele frame. De Ducati Multistrada V4 zal ook zijn vlaggenschipstatus waarmaken op het gebied van veiligheids- en rijdershulpmiddelen. Een blik op de voorkant lijkt te wijzen op een apparaat met een radarontvanger dat tijdig waarschuwt voor aanrijdingen, maar ook voor verkeer in de dodehoek. Als dat geval is, zou de Multistrada een van de eerste modellen zijn die is voorzien van een dergelijk systeem.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen