Betrapt: Ducati Multistrada V4

Het kan niet lang meer duren alvorens Ducati de Multistrada V4 onthult, maar hier zijn de tot nu toe duidelijkste foto’s van de langverwachte Ducati Multistrada V4. De foto’s werden ergens in de buurt van de fabriek van Ducati gemaakt.

De beelden zien er te professioneel uit om door te kunnen gaan als ‘toevallige spionage foto’s’. De shots suggereren ook dat de Multistrada V4 ook wordt aangescherpt richting ongebaande paden. 

Behalve het V4-blok krijgt de Multistrada ook een facelift. Vooral de herziene voorkant, een de tweezijdige achterbrug zullen opvallen. En wat te denken van het conventionele frame. De Ducati Multistrada V4 zal ook zijn vlaggenschipstatus waarmaken op het gebied van veiligheids- en rijdershulpmiddelen. Een blik op de voorkant lijkt te wijzen op een apparaat met een radarontvanger dat tijdig waarschuwt voor aanrijdingen, maar ook voor verkeer in de dodehoek. Als dat geval is, zou de Multistrada een van de eerste modellen zijn die is voorzien van een dergelijk systeem.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.