zaterdag 20 april 2024

Bezoek de Ducati Club Race als Super VIP!

Altijd al een keertje als Super VIP naar het TT Circuit Assen gewild? Dan is dit je kans! De Ducati Club Nederland heeft een beperkt aantal VIP-arrangementen voor de 43e Ducati Club Race op 19, 20 en 21 mei 2023.

Deze waanzinnige merken komen naar het Mega MotorTreffen met de nieuwste motoren

Als deelnemer aan het exclusieve VIP-programma eindig je letterlijk op de startgrid van het TT Circuit Assen. Je mag namelijk het heilige asfalt betreden tijdens een circuittour op de fiets, onder begeleiding van een ervaren coureur die je alle ins en out van het circuit gaat vertellen. Ook krijg je een bijzondere rondleiding op het TT Circuit, waar je onder andere het mediacentrum en timekeeping bezoekt. Ook heb je toegang tot de Super VIP-ruimte. Kortom, uniek! 

De kosten bedragen slechts €65,- per kaart (en zelfs €54,- voor DCN-leden). De VIP-tickets zijn gedurende het hele Club Race-weekend geldig en geven recht op toegang tot het TT Circuit voor één persoon. 

Bestellen kan via de DCN-webshop. Let op! Op is ook echt op.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen