Bieber koopt Ducati…

Justin Bieber is sinds donderdag in het bezit van een Ducati 848 EVO, meldt website TMZ. En dat terwijl het 18-jarige zangertje nog niet eens op een motor mág rijden. Hij zou de motor hebben gekocht op aanraden van zijn goede vriend Usher.

Justin heeft zijn motorrijbewijs dan nog niet, maar volgens ingewijden is hij al bezig met het behalen van het papiertje. De Baby-zanger heeft al aardig wat voertuigen in de garage van zijn miljoenenvilla staan. Zo rijdt hij al rond in een Cadillac, een Smart en een Fisker Karma. Nu lijkt hij dus eindelijk smaak te hebben gekregen.

Bron: De Telegraaf
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?