Bigtwin Bikeshow & Expo 2021: Drie dagen show en spektakel!

Expo Houten is van 5 t/m 7 november de absolute hotspot voor fans van custombikes, choppers, cruisers, caféracers en de boeiende lifestyle daaromheen.

Exclusieve custombikes

Natuurlijk zijn er heel veel bijzondere motorfietsen te bewonderen, maar in de spotlights van de Bikeshow staan de mooiste, bruutste en meest exclusieve custombikes van de Benelux en de omliggende landen! Hier zie je de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends op het gebied van custombouw!

Bikercafé

Vaste waarde is ook het supergezellige Bikercafé met live bands en ondeugende striptease-acts.

Live bike building

Tijdens de beurs wordt live een motor gebouwd. Je kunt stap voor stap volgen hoe een ervaren team bike builders een chopper bouwt en tot leven wekt.

Stands en demo’s

Naast de vele stands en kramen zijn er vakmensen uit de customwereld, die live hun kunsten vertonen op gebied van pinstriping, zadelmaken, leerbewerking, airbrushen, etc. Uiteraard zal ook een tattoo-artiest niet ontbreken.

De Bigtwin Bikeshow & Expo is drie dagen top-entertainment voor jong en oud. Kom het zelf zien en beleven! Kijk op www.bigtwin.nl en Facebook voor actuele info!

Bigtwin Bikeshow & Expo

  • 5 t/m 7 november in Expo Houten
  • Toegangsprijs € 15,- p.p.
  • Parkeren gratis

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?