donderdag 28 maart 2024

Bigtwin Bikeshow & Expo 2021: Drie dagen show en spektakel!

Expo Houten is van 5 t/m 7 november de absolute hotspot voor fans van custombikes, choppers, cruisers, caféracers en de boeiende lifestyle daaromheen.

Exclusieve custombikes

Natuurlijk zijn er heel veel bijzondere motorfietsen te bewonderen, maar in de spotlights van de Bikeshow staan de mooiste, bruutste en meest exclusieve custombikes van de Benelux en de omliggende landen! Hier zie je de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends op het gebied van custombouw!

Bikercafé

Vaste waarde is ook het supergezellige Bikercafé met live bands en ondeugende striptease-acts.

Live bike building

Tijdens de beurs wordt live een motor gebouwd. Je kunt stap voor stap volgen hoe een ervaren team bike builders een chopper bouwt en tot leven wekt.

Stands en demo’s

Naast de vele stands en kramen zijn er vakmensen uit de customwereld, die live hun kunsten vertonen op gebied van pinstriping, zadelmaken, leerbewerking, airbrushen, etc. Uiteraard zal ook een tattoo-artiest niet ontbreken.

De Bigtwin Bikeshow & Expo is drie dagen top-entertainment voor jong en oud. Kom het zelf zien en beleven! Kijk op www.bigtwin.nl en Facebook voor actuele info!

Bigtwin Bikeshow & Expo

  • 5 t/m 7 november in Expo Houten
  • Toegangsprijs € 15,- p.p.
  • Parkeren gratis
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen