donderdag 23 mei 2024

Bijzonder project op MOTORbeurs

De projectgroep Motor Mobiliteit voor Gehandicapten (stand 7 F-010) introduceert op MOTORbeurs Utrecht de nieuwste multi-aanpasbare lesmotor op basis van een Suzuki 650 Gladius. Deze Japanner kan in tientallen uitvoeringen worden gebouwd. Vrijwel elk bedieningselement kan op nagenoeg elke positie worden gemonteerd en aangepast aan de mogelijkheden van de gehandicapte bestuurder.

Op deze manier kunnen motorliefhebbers met een lichamelijke beperking na een eerste beoordeling door het CBR een motoropleiding volgen. Ook worden op de stand de protheses en ortheses van relaties geserviced door een professionele orthopedisch instrumentmaker. Meer info: www.mmvg.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen