Bijzonder project op MOTORbeurs

De projectgroep Motor Mobiliteit voor Gehandicapten (stand 7 F-010) introduceert op MOTORbeurs Utrecht de nieuwste multi-aanpasbare lesmotor op basis van een Suzuki 650 Gladius. Deze Japanner kan in tientallen uitvoeringen worden gebouwd. Vrijwel elk bedieningselement kan op nagenoeg elke positie worden gemonteerd en aangepast aan de mogelijkheden van de gehandicapte bestuurder.

Op deze manier kunnen motorliefhebbers met een lichamelijke beperking na een eerste beoordeling door het CBR een motoropleiding volgen. Ook worden op de stand de protheses en ortheses van relaties geserviced door een professionele orthopedisch instrumentmaker. Meer info: www.mmvg.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?