Win kaarten voor de MOTORbeurs UPDATE

UPDATE 22-2-2012: En de winnaars zijn…
Hans de Ruiter – Hilversum
Ingrid Willemsen – Almere
Erwin Pijper – Nieuwegein
Rudy van den Kolk – Zwolle
Rick Laan – Grootebroek

Brian van den Bosch – Tilburg
Henk Pieters – Geffen
Susanne Eijsden – Spijkenisse
Peter Albers – Zwartsluis
Steven Reuvers – Brummen

Van harte gefeliciteerd. De kaarten zijn of al in jullie bezit of komen vandaag per post binnen. Alvast een hele fijne beurs en tot één dezer dagen!

BERICHT 16-2-2012
De MOTORbeurs Utrecht behoeft nauwelijks nog introductie. Want iedere motorrijder weet dat eind februari in de Jaarbeurshallen het nieuwe motorseizoen van start gaat. Hier kun je de nieuwe 2012-modellen voor het eerst in het echt zien, hier kun je knappe occasions vergelijken én kopen, nieuwe accessoires uitzoeken of een prachtige motorreis boeken. Alles wat met motorrijden te maken heeft, is hier te vinden. En ook de koopjesjagers kunnen hier trouwens hun slag slaan, want lage prijzen horen bij de MOTORbeurs-traditie. Kaarten zijn zowel online als aan de kassa te krijgen. Online is sowieso het goedkoopst, maar in de voorverkoop nóg voordeliger. Maar niet iedereen hoeft te betalen om binnen te komen bij de MOTORbeurs Utrecht. Want wij geven 9×2 kaarten weg.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?