dinsdag 25 juni 2024

Win kaarten voor de MOTORbeurs UPDATE

UPDATE 22-2-2012: En de winnaars zijn…
Hans de Ruiter – Hilversum
Ingrid Willemsen – Almere
Erwin Pijper – Nieuwegein
Rudy van den Kolk – Zwolle
Rick Laan – Grootebroek

Brian van den Bosch – Tilburg
Henk Pieters – Geffen
Susanne Eijsden – Spijkenisse
Peter Albers – Zwartsluis
Steven Reuvers – Brummen

Van harte gefeliciteerd. De kaarten zijn of al in jullie bezit of komen vandaag per post binnen. Alvast een hele fijne beurs en tot één dezer dagen!

BERICHT 16-2-2012
De MOTORbeurs Utrecht behoeft nauwelijks nog introductie. Want iedere motorrijder weet dat eind februari in de Jaarbeurshallen het nieuwe motorseizoen van start gaat. Hier kun je de nieuwe 2012-modellen voor het eerst in het echt zien, hier kun je knappe occasions vergelijken én kopen, nieuwe accessoires uitzoeken of een prachtige motorreis boeken. Alles wat met motorrijden te maken heeft, is hier te vinden. En ook de koopjesjagers kunnen hier trouwens hun slag slaan, want lage prijzen horen bij de MOTORbeurs-traditie. Kaarten zijn zowel online als aan de kassa te krijgen. Online is sowieso het goedkoopst, maar in de voorverkoop nóg voordeliger. Maar niet iedereen hoeft te betalen om binnen te komen bij de MOTORbeurs Utrecht. Want wij geven 9×2 kaarten weg.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen