woensdag 28 februari 2024

Bijzondere expositie

Wij hadden nog nooit van kunstenaar Maurice Kummer gehoord maar hij heeft wel direct onze aandacht getrokken. Kummers schilderijen schijnen zich te kenmerken door gewaagde thema's, een mooie grafische stijl en uitdagend kleurgebruik. Voor een nieuwe expositie, De  vrouwen van Maurice Kummer, heeft hij twee van zijn grootste passies, vrouwen en motoren, samengebracht in negen krachtige werken. Wij luisteren inmiddels aandachtig al klinkt het nog een beetje vaag.

Na een bezoek van de Galerij Stijl De Chauffeurswoning, zoals de expositieruimte heet, schijnt het echter een stuk duidelijker te zijn. Tijdens de opening, 17 februari om 15.00 uur, wordt zowel een vrouwelijk als een mannelijk model (vanwege een andere expositie) beschilderd. De expositie loopt tot en met 18 maart 2013.

Surf naar www.galeriestijl.nl voor meer informatie en de contactgegevens.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen