Bijzondere expositie

Wij hadden nog nooit van kunstenaar Maurice Kummer gehoord maar hij heeft wel direct onze aandacht getrokken. Kummers schilderijen schijnen zich te kenmerken door gewaagde thema's, een mooie grafische stijl en uitdagend kleurgebruik. Voor een nieuwe expositie, De  vrouwen van Maurice Kummer, heeft hij twee van zijn grootste passies, vrouwen en motoren, samengebracht in negen krachtige werken. Wij luisteren inmiddels aandachtig al klinkt het nog een beetje vaag.

Na een bezoek van de Galerij Stijl De Chauffeurswoning, zoals de expositieruimte heet, schijnt het echter een stuk duidelijker te zijn. Tijdens de opening, 17 februari om 15.00 uur, wordt zowel een vrouwelijk als een mannelijk model (vanwege een andere expositie) beschilderd. De expositie loopt tot en met 18 maart 2013.

Surf naar www.galeriestijl.nl voor meer informatie en de contactgegevens.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.