donderdag 18 april 2024

BikeFest in Friesland

Stichting Demolition Crew organiseert voor de tweede keer op rij BikeFest. Dit is een gratis familiefestival in Hemelum (Zuidwest Friesland). Je kunt tijdens dit evenement genieten van klassieke en moderne motoren en auto's plus muziek. Daarnaast is er het zogenaamde KidsFest, een speciaal deel voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Het thema van dit jaar is de periode tussen 1900 en 1940. In de centrale showarena zal een selectie voertuigen te zien zijn die uit deze periode komen of lijken te komen. Gedurende de dag treden diverse bands op.

Het BikeFest gaat op 9 juli 2011 om 10.00 uur van start. Rond 22.30 uur eindigt het evenement. Toegang en parkeren zijn gratis.

Op de site www.bikefest.nl vind je meer informatie.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen