zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

BikeFest in Friesland

Stichting Demolition Crew organiseert voor de tweede keer op rij BikeFest. Dit is een gratis familiefestival in Hemelum (Zuidwest Friesland). Je kunt tijdens dit evenement genieten van klassieke en moderne motoren en auto's plus muziek. Daarnaast is er het zogenaamde KidsFest, een speciaal deel voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Het thema van dit jaar is de periode tussen 1900 en 1940. In de centrale showarena zal een selectie voertuigen te zien zijn die uit deze periode komen of lijken te komen. Gedurende de dag treden diverse bands op.

Het BikeFest gaat op 9 juli 2011 om 10.00 uur van start. Rond 22.30 uur eindigt het evenement. Toegang en parkeren zijn gratis.

Op de site www.bikefest.nl vind je meer informatie.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen