BikeFest in Friesland

Stichting Demolition Crew organiseert voor de tweede keer op rij BikeFest. Dit is een gratis familiefestival in Hemelum (Zuidwest Friesland). Je kunt tijdens dit evenement genieten van klassieke en moderne motoren en auto's plus muziek. Daarnaast is er het zogenaamde KidsFest, een speciaal deel voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Het thema van dit jaar is de periode tussen 1900 en 1940. In de centrale showarena zal een selectie voertuigen te zien zijn die uit deze periode komen of lijken te komen. Gedurende de dag treden diverse bands op.

Het BikeFest gaat op 9 juli 2011 om 10.00 uur van start. Rond 22.30 uur eindigt het evenement. Toegang en parkeren zijn gratis.

Op de site www.bikefest.nl vind je meer informatie.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.