zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gratis toertochten downloaden

De georganiseerde KNMV-toertochten vanaf 2007 zijn nu gratis te downloaden via www.knmv.nl/recreatief/download-toerroutes. De gegevens zijn als GPS-bestand (Garmin) en  PDF-bestand (Bol-Pijl) verkrijgbaar.

Je kunt bijvoorbeeld een reis rond de Zwarte Zee maken, waar je diverse grenzen moet oversteken en zelfs per boot de Zwarte Zee overgaat. Deze tocht vereist veel voorbereiding en tijd. Wil je liever iets minder ingrijpend met de motor op pad, kies dan bijvoorbeeld een driedaagse rondrit langs diverse kastelen in Duitsland. Op de site vind je heel diverse toertochten en reizen. Voor ieder wat wils!

Voor meer informatie kijk je op www.knmv.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelBikeFest in Friesland
Volgend artikelBMW Motorrad Days

Gerelateerde artikelen