Gratis toertochten downloaden

De georganiseerde KNMV-toertochten vanaf 2007 zijn nu gratis te downloaden via www.knmv.nl/recreatief/download-toerroutes. De gegevens zijn als GPS-bestand (Garmin) en  PDF-bestand (Bol-Pijl) verkrijgbaar.

Je kunt bijvoorbeeld een reis rond de Zwarte Zee maken, waar je diverse grenzen moet oversteken en zelfs per boot de Zwarte Zee overgaat. Deze tocht vereist veel voorbereiding en tijd. Wil je liever iets minder ingrijpend met de motor op pad, kies dan bijvoorbeeld een driedaagse rondrit langs diverse kastelen in Duitsland. Op de site vind je heel diverse toertochten en reizen. Voor ieder wat wils!

Voor meer informatie kijk je op www.knmv.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.