BIKERS AGAINST CHILD ABUSE organiseert een seminar

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

dinsdag 21 november 2017 (Week tegen Kindermishandeling)
Locatie: The Colour Kitchen – Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht

Een seminar georganiseerd door motorrijders? Jazeker!
Bikers Against Child Abuse (B.A.C.A.) nodigt u uit om in de Week tegen Kindermishandeling kennis te maken met de manier waarop B.A.C.A. al jarenlang wereldwijd kinderen op een succesvolle wijze helpt bij de strijd tegen angst. 

Een kind hoort niet in angst te leven
Wij bestaan uit een internationale groep bikers in bezit van een VOG die kinderen de kracht wil geven niet bang te zijn voor de wereld waarin ze leven. Wij werken samen met lokale en landelijke instanties die al kinderen beschermen. Wereldwijd staan 6000 bikers klaar voor kinderen in meer dan 300 chapters. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. In Nederland zijn zes Chapters al jarenlang bezig met deze unieke missie. We vertellen er graag meer over.

Gastsprekers
Meer weten over EMDR? Het langdurig effect van misbruik en mishandeling op de hersenen? Kennismaken met Brigitte Lommers, schrijfster van het boek ‘Bevrijd van schaamte en schuld’? Een middag om te inspireren.

Programma:
12.30 uur: Zaal open.
13.00 uur: Welkomstwoord. Presentatie van B.A.C.A.
14.00 uur: Presentatie Tineke de Ruijter: de werking van EMDR.
14.45 uur: Pauze
15.00 uur: Presentatie Annette van der Knaap: Het langdurig effect van misbruik en mishandeling op de hersenen.
15.45 uur: Lezing van Brigitte Lommers: ‘Bevrijd van schaamte en schuld.’
16.30 uur: Dankwoord en netwerkborrel.
17.30 uur: Afsluiting.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?