Editie 21 MOTO73

MOTO73 zorgt dat jij als motorliefhebber van alles op de hoogte bent. Tweewekelijks lees je in dit tijdschrift alles over motoren en testen daarvan, motorsport, techniek, de motorrijder en maak je kennis met de mooiste motorroutes inclusief GPS-bestanden. 

Editie 21 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. In deze editie vind je onder andere de volgende onderwerpen:

Triotest: peperduur en poedelnaakt
In het hypernaked-segment is de keuze groter dan ooit. Wij kiezen uit de Ducati Monster 1200R, de KTM 1290 Super Duke R en de Yamaha MT-10SP. 

Distinguished Gentleman’s Ride
In vele steden in de wereld werd onlangs weer de Distinguished Gentleman’s Ride gereden. Wij spraken met enkele deelnemers aan deze motortoertocht voor het goede doel. 

BMW R nineT Pure
Kaal, krachtig, enigszins betaalbaar en zonder technieken of onderdelen die hem te modern maken: meer retro dan de BMW R nineT Pure wordt het niet. 

Techniek: eencilinders
Krachtbronnen in motorfietsen zijn er in vele soorten en maten. In deze aflevering richt onze technische specialist Peter Aansorgh zich op de eencilinders.

Norick Abe
Zijn lange haren, zijn speciale rijstijl en zijn buigen-of-barsten-mentaliteit waren het handelsmerk van Norick Abe, de coureur die tien jaar geleden als gevolg van een verkeersongeluk overleed. Henk Keulemans haalt herinneringen op aan de Japanner en Nick Enghardt ging op bezoek bij Louis Simonetti, die een replica van de Yamaha van Abe bouwde.

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwste editie van MOTO73.

Nog geen abonnee? Je kunt de nieuwe editie hier los bestellen. Wil je een abonnement? Bekijk de verschillende abonnementen hier en mis geen enkele editie meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.