Bikers’ Classics om de twee jaar

Liefhebbers van klassieke motoren moeten vanaf volgend jaar extra veel geduld opbrengen. Het jaarlijkse classic-evenement Bikers’ Classics op Spa- Francorchamps wordt tweejaarlijks.

Zet eerst voor de zekerheid de datum voor de eerstvolgende Bikers’ Classics in de agenda. In 2020 vindt het plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 juli. De organisatie wil met de gewijzigde frequentie routine vermijden, de originaliteit en exclusiviteit van de deelnemers en genodigden bewaren en tegelijk de zin wat meer opdrijven. Er mag dus niet langer sprake zijn van Classic-verzadiging, maar van -honger.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.