donderdag 25 april 2024

Prijs 2020 Kawasaki Z900 bekend

De Kawasaki Z900 biedt al sinds zijn entree op de motormarkt enorm veel waar voor zijn geld. In 2020 is dat niet anders. Het nieuwe model kost € 10.499 en de A2 variant € 10.199.

Dit jaar betaalde je nog € 9999 voor een Kawasaki Z900, maar het vernieuwde model heeft wel meer te bieden. Zeker qua elektronica gaat de naked er flink op vooruit met onder meer: traction control, geïntegreerde rijmodi, TFT-kleurendisplay, Bluetooth smartphone connectiviteit en volledige LED-verlichting. Kawasaki sleutelde bovendien aan het design, frame en de injectie- en veerinstellingen van de Z900. Verder bleef er – gelukkig – veel hetzelfde zoals duidelijk werd bij de introductie tijdens de Eicma. Vanaf januari staat de nieuwe Z900 in vier kleurcombinaties bij de Kawasaki-dealers in de Benelux. Hoe de oude Z900 en de A2-variant rijden zie je in deze video.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen