Bikeshuttle slaat handen ineen met Mercom Transport

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Door deze nieuwe en unieke samenwerking kan Bikeshuttle (gespecialiseerd in het transporteren van motorfietsen) nog flexibeler, sneller en accurater te werk gaan. De Twentse bedrijven spelen hiermee in op de groeiende behoefte van de motorrijder, die tegenwoordig steeds vaker kiest voor het gemak en comfort van deze service. “Doordat er nu een gezamenlijk wagenpark ontstaat van ruim 25 vrachtauto’s en 5 bestelauto’s, kunnen wij iedere motortransportklus in Europa aannemen,” vertelt de eigenaar van Bikeshuttle, Bram ten Tije. “En met het recent wegvallen van de auto(motor)slaaptrein naar Italië, kunnen wij ook voor deze mensen een uitkomt bieden. Door onze wekelijkse transporten naar zowel Spanje als Italië, kunnen wij iedereen van een passende transportoplossing voorzien,” vult Hans Harmsel aan (eigenaar Mercom Transport). Na de zomer zullen de eerste vrachtauto’s – gehuld in Bikeshuttle bestickering – op de weg te signaleren zijn. Reserveringen en boekingen blijven vanzelfsprekend via Bikeshuttle lopen en de consument blijft één aanspreekpunt houden. Ophalen (en weer retourneren) vanaf iedere gewenste thuislocatie is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Bij het transporteren van de motorfietsen is zorgvuldigheid en vakkundigheid vereist. Om dit ook in te toekomst te blijven waarborgen, is Bikeshuttle voortdurend vernieuwend bezig. Er is inmiddels ook een eerste order geplaatst voor ruim 200 compleet vernieuwde, innovatieve en doorontwikkelde transportkisten, waardoor elke motorfiets nog veiliger vervoerd zal worden. Bikeshuttle opereert onder de vlag van de TB Travel Group, een reisorganisatie gespecialiseerd in motorreizen naar Europa en Amerika.

Voor meer informatie:
TB Travel / Bikshuttle
Textielstraat 24D
7483 PB Haaksbergen
www.tbtravel.nl / www.bikeshuttle.nl

Contactpersoon: Bram ten Tije (bram@tbtravel.nl / 06 54 26 00 94)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?