Blom Motoren weer in de prijzen

Triumph-dealer Blom Motoren uit Leusden is verkozen tot Best Overall Dealer in 2012 in Holland. De award werd uitgereikt wegens de hoogste verkoopcijfers in Nederland van zowel motorfietsen, kleding als accessoires. Hans Blom: “Deze onderscheiding is een direct gevolg van de andere awards die we al kregen. In 2007 zijn we in Leusden begonnen en kregen we gelijk al de prijs voor Best New Dealer.” Het bleek het begin van heel veel moois.

“In 2008 waren we CSI topscorer, een prijs waarmee bedoeld wordt dat onze winkel en werkplaats precies de uitstraling heeft zoals Triumph Motorcycles dat bedoeld heeft. In 2011 volgde de Dealer of the Year award, een keuze van de importeur. Dat we nu Best Overall Dealer in 2012 in Holland zijn geworden is eigenlijk de mooiste prijs, want die wordt bepaald door de klanten die ons hebben gekozen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?