13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Blom Motoren weer in de prijzen

Triumph-dealer Blom Motoren uit Leusden is verkozen tot Best Overall Dealer in 2012 in Holland. De award werd uitgereikt wegens de hoogste verkoopcijfers in Nederland van zowel motorfietsen, kleding als accessoires. Hans Blom: “Deze onderscheiding is een direct gevolg van de andere awards die we al kregen. In 2007 zijn we in Leusden begonnen en kregen we gelijk al de prijs voor Best New Dealer.” Het bleek het begin van heel veel moois.

“In 2008 waren we CSI topscorer, een prijs waarmee bedoeld wordt dat onze winkel en werkplaats precies de uitstraling heeft zoals Triumph Motorcycles dat bedoeld heeft. In 2011 volgde de Dealer of the Year award, een keuze van de importeur. Dat we nu Best Overall Dealer in 2012 in Holland zijn geworden is eigenlijk de mooiste prijs, want die wordt bepaald door de klanten die ons hebben gekozen.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen