13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Blue Monday? Ja, dag!

Vandaag is dan Blue Monday; de dag die psychologen aangewezen hebben als de meest deprimerende dag van het jaar. Schijnbaar is het een combinatie van winters weer en lagere temperaturen (check!), dat het stof is gaan liggen en de omvang van de financiële krater genaamd ‘december’ duidelijk wordt (check!), je fier aan je goede voornemens begonnen was, maar dat die nu alweer lijken te mislukken (check!), en dat het ook nog eens een maandag is (dubbelcheck!).

Al die dingen opgeteld en goede kans dat je je inderdaad wat bleu voelt, maar er is niets dat een paar nostalgische Grand Prix- en World Superbike-plaatjes niet kunnen verhelpen. Normaal gesproken zegt men dan ‘met opgeheven kin’ weer verder gaan. Wij gaan liever met opgeheven voorwiel deze Blue Monday te lijf!

Foto’s: 2snap

 

[justified_image_grid ids=23106,23107,23108,23109,23110,23111,23112,23113]

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen