Blue Monday? Ja, dag!

Vandaag is dan Blue Monday; de dag die psychologen aangewezen hebben als de meest deprimerende dag van het jaar. Schijnbaar is het een combinatie van winters weer en lagere temperaturen (check!), dat het stof is gaan liggen en de omvang van de financiële krater genaamd ‘december’ duidelijk wordt (check!), je fier aan je goede voornemens begonnen was, maar dat die nu alweer lijken te mislukken (check!), en dat het ook nog eens een maandag is (dubbelcheck!).

Al die dingen opgeteld en goede kans dat je je inderdaad wat bleu voelt, maar er is niets dat een paar nostalgische Grand Prix- en World Superbike-plaatjes niet kunnen verhelpen. Normaal gesproken zegt men dan ‘met opgeheven kin’ weer verder gaan. Wij gaan liever met opgeheven voorwiel deze Blue Monday te lijf!

Foto’s: 2snap

 

[justified_image_grid ids=23106,23107,23108,23109,23110,23111,23112,23113]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.