zaterdag 30 september 2023

BMW GS Trophy 2024: Pre-Qualifier op 21 & 22 juli 2023 in Loon op Zand

De International GS Trophy is geen individuele rally, maar een teamsport. Veel proeven vergen samenwerking en niet alle proeven zijn rijtests. Deelnemers overnachten bijvoorbeeld in een bivak. En alleen teams die respect hebben voor de natuur, zorgvuldig omgaan met de machines – en vriendschappelijk met elkaar – zijn succesvol.

Uitzwaaiparty voor BMW GS Trophy TeamNL dat naar Albanië gaat

Ervaren GS rijders kunnen zich kwalificeren voor een plaats in het heren-team (bestaande uit 3 personen) en het dames-team* (bestaande uit 2 personen). Deze kwalificatie vindt plaats tussen 8 en 10 september aanstaande in Walter’s Arena in het Verenigd Koninkrijk. Om één van de 20 kandidaten te worden die in het Verenigd Koninkrijk strijdt om een plaats in het team, zul je deel moeten nemen aan de Pre-Qualifier. Deze pre-kwalificatie wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli gehouden in en rondom Loon op Zand.

De inschrijvingen beginnen binnenkort dus houdt onze website in de gaten!

*Afhankelijk van de internationale score in de finale zal dit team daadwerkelijk deelnemen aan de Int. GS Trophy 2024. 

Deelname aan de Pre-Qualifier

Uitgebreide informatie ontvang je later. Echter, dit is voor nu belangrijk: je bent de eigenaar van een BMW GS (leeftijd en cilinderinhoud niet van toepassing), je woont in Nederland én je bent in het bezit van een (tot na het evenement geldig) Nederlands paspoort. Een Nederlands motorrijbewijs (onbeperkt vermogen) is uiteraard verplicht. Offroad ervaring is een pré.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image