donderdag 25 april 2024

BMW GS Trophy videocontest: help TeamNL aan meer punten!

Van 4 t/m 10 september vindt de BMW GS Trophy plaats in Albanië. Nederland heeft ook een team afgevaardigd dat strijdt om de overwinning van deze rally. Na dag twee bezetten Remy, Willem en Michael de achtste plaats. Door op hun video te stemmen, help je ze een paar plaatsen te stijgen in het tussenklassement. Je kunt vandaag tot 24.00 uur je stem uitbrengen.

BMW GS Trophy Videocontest!

Vandaag kun je TeamNL helpen aan extra punten door hun video te kiezen als de allerbeste. Je herkent de video aan onderstaande foto.

Dus: stem TeamNL naar de overwinning!

Nikki van der Spek
Nikki van der Spek
Van jongs af aan vond ik motoren erg fascinerend. Op mijn achttiende ben ik gelijk begonnen met mijn motorrijbewijs en op mijn 21e had ik mijn eigen motorrijschool. Terwijl ik motorrijles gaf, heb ik onder dwang van mijn vriend toch ook maar mijn autorijbewijs gehaald. Ondertussen probeer ik elke tak van rijden en/of sport uit als het kan en daar leer je een hoop van. Daarbij horen vallen en opstaan.’

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen