13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

BMW International GS Trophy 2022 naar Albanië

De achtste editie van de BMW Motorrad International GS Trophy vindt eind zomer 2022 plaats in Albanië. Dat is een van de laatste, grotendeels ongerepte off-roadgebieden van Europa.

Kwalificatie-evenementen selecteren de deelnemers voor dit unieke avontuur. In 22 landen worden de komende maanden teams gevormd. Er zijn voor het eerst ook zes damesteams.

Reportage BMW GS Trophy 2020 Nieuw-Zeeland

BMW International GS Trophy 2022

Word deelnemer!

De komende periode geeft BMW Motorrad steeds meer informatie over de GS motorfietsen en uitrusting die worden gebruikt tijdens de GS Trophy 2022.

Op de website kunnen BMW-rijders zich aanmelden voor een voorkwalificatie-evenement in Nederland. Er is ruimte voor tachtig personen. De beste twintig gaan door naar de Qualifier in Wales. Daaruit komen de drie winnaars die Nederland in Albanië tijdens de BMW International GS Trophy 2022 gaan vertegenwoordigen.

BMW International GS Trophy 2022
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen