donderdag 18 april 2024

BMW KIEST VOOR BRIDGESTONE

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Bij de recente persintroductie werd de nieuwe Bridgestone Adventure A41 band al enthousiast door de kritische journalisten ontvangen. Met name het enorme vertrouwen dat de band geeft en de uitstekende on en off road eigenschappen scoorden hoog bij de testers. Ook BMW onderschrijft de hoge kwaliteit van de A41 en heeft daarom besloten de R1200GS en R1200GS Adventure, de best verkochte zware motoren in Europa, voortaan standaard met de Bridgestone A41 uit te rusten. Maar niet alleen de 1200 GS-modellen, ook de BMW F750GS en F850GS rollen voortaan op A41 banden de fabriek uit. Uiteraard is het Japanse bandenmerk er zeer trots op dat BMW voor Bridgestone heeft gekozen. En niet voor het eerst, want BMW en Bridgestone werken al sinds 1995 samen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen