Gazzini – nieuw voor Louis

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Duitse firma Louis heeft een volledig in eigen beheer vervaardigde lijn van CNC gefreesde aftermarket onderdelen neergezet. Hoogwaardige materialen, gedetaileerde
afwerking, en een innovatief product en, voor Louis belangrijk, een faire prijs. De
producten zijn zo logisch ontworpen dat je je afvraagt waarom we er zelf niet eerder op
zijn gekomen. Als voorbeeld; het modulaire spiegelontwerp. Zonder in te leveren op
uiterlijk of functionaliteit, is een modulair design gecreeerd dat geschikt is voor uitwisseling
met de standaard spiegels. Alle spiegeldelen zijn los te kiezen, de vorm van de spiegel, de lengte van de spiegelstang, en ook de bevestiging aan het stuur of aan de stuurunits. Of neem de stuurgewichten, die zich middels losse schijven zelf laten aanpassen op het dempen van de juiste trillingsfrequentie. Wat gazzini aan handels, knipperlichten en trillingsdempers verder nog te bieden heeft vind je in de Louis online shop:

www.louis.nl/gazzini

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?