BMW komt met F800GS Trophy

Geïnspireerd op het twee jaarlijkse BMW GS Trophy evenement, komen de Duitsers BMW met de F800GS Trophy.  De motorfiets is gespoten in Alpinweiss uni en Desertblau uni, gecombineerd met speciale stijlelementen. Grote handprotectoren met spoiler, een aluminium motorbescherming en een buddyseat in zwart / rallygrijs benadrukken het endurokarakter.

De meerprijs voor deze uitvoering bedraagt 400 euro, inclusief BTW en BPM. Leverbaar vanaf september 2011 .
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.