Nieuwe spyfoto Ducati Superbike UPDATE

UPDATE 3-7-2011
Opnieuw heeft Motociclismo foto’s van de nieuwe Ducati Superbike. En opnieuw laten die plaatjes nét iets meer zien zonder iets van duidelijkheid te geven. Maar toch… Wij blijven het scherp in de gaten houden en melden ons bij nieuwe foto’s.

BERICHT 28-6-2011
Toegegeven, echt veel is niet te zien op deze foto maar Motociclismo.it weet het zeker, het is wel degelijk de nieuwe Ducati Xtreme. Normaal gesproken zijn we altijd voorzichtig met het geloven van dit soort berichten maar in nu ligt dat net iets anders. Motociclismo.it heeft namelijk, laten we het netjes zeggen, diverse ingangen bij de Ducati-fabriek. In het verleden zaten ze er daarom maar weinig naast.

Naar verwachting wordt komende weken, of in het slechtste geval maanden, meer duidelijk over het uiterlijk van de super Superbike uit Borgo Panigale. Afgaande op de eerdere berichten, wachten wij in heel veel spanning af. Zeker als de technische gegevens (plus 20 pk, min heel veel kilo) kloppen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?