maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe spyfoto Ducati Superbike UPDATE

UPDATE 3-7-2011
Opnieuw heeft Motociclismo foto’s van de nieuwe Ducati Superbike. En opnieuw laten die plaatjes nét iets meer zien zonder iets van duidelijkheid te geven. Maar toch… Wij blijven het scherp in de gaten houden en melden ons bij nieuwe foto’s.

BERICHT 28-6-2011
Toegegeven, echt veel is niet te zien op deze foto maar Motociclismo.it weet het zeker, het is wel degelijk de nieuwe Ducati Xtreme. Normaal gesproken zijn we altijd voorzichtig met het geloven van dit soort berichten maar in nu ligt dat net iets anders. Motociclismo.it heeft namelijk, laten we het netjes zeggen, diverse ingangen bij de Ducati-fabriek. In het verleden zaten ze er daarom maar weinig naast.

Naar verwachting wordt komende weken, of in het slechtste geval maanden, meer duidelijk over het uiterlijk van de super Superbike uit Borgo Panigale. Afgaande op de eerdere berichten, wachten wij in heel veel spanning af. Zeker als de technische gegevens (plus 20 pk, min heel veel kilo) kloppen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen