woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

BMW Motorrad en Marshall kondigen strategisch partnerschap aan

Motorrijden en tegelijkertijd naar muziek luisteren – beide passen goed bij elkaar, want ze beloven diepe emotionele ervaringen en intens plezier op twee wielen. Het is niet voor niets dat generaties artiesten hun songs hebben gewijd aan de ervaring van het motorrijden. “Born to be Wild” is daar een treffend voorbeeld van.

Om ervoor te zorgen dat beats en bassen tijdens het rijden perfect bij het oor passen, werkt BMW Motorrad al geruime tijd intensief aan de ontwikkeling van zijn geluidssystemen. Met de nu overeengekomen langdurige samenwerking met het wereldberoemde Britse bedrijf Marshall Amplification zullen de innovatie en kwaliteit van de BMW Motorrad geluidssystemen nieuwe hoogten bereiken.

Triumph en Breitling kondigen langdurig partnerschap aan

Al 60 jaar lang produceert Marshall, oorspronkelijk uit Hanwell, Londen, nu gevestigd in Bletchley, Milton Keynes (UK), legendarische gitaarversterkers die gebruikt worden door ’s werelds beste muzikanten. Sinds 2012 hebben ze hun audiokwaliteit uitgebreid naar bekroonde hoofdtelefoons en actieve luidsprekers, ontworpen voor muziekliefhebbers.

De legendarische Marshall spirit en de ontwikkelingskracht van BMW Motorrad zullen in de toekomst weerspiegeld worden in nieuwe innovatieve producten voor motorfietsen en muziek, vooral in het BMW Motorrad Heritage segment.

BMW Motorrad zal zeer binnenkort de eerste nieuwe producten presenteren die het resultaat zijn van deze strategische samenwerking. Wordt vervolgd!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen