dinsdag 25 juni 2024

Kervin Bos optimistisch voor Assen

Het zal even wennen zijn om de mensen van Ten Kate Racing in Assen te zien. Na jarenlang in de kleuren van Honda te hebben geopereerd lopen ze dit jaar in Yamaha-blauw rond. Begonnen in de Supersport volgde later de overstap naar de Superbike, maar dit jaar is het team uit Nieuwleusen weer actief in de Supersport. En met heel veel succes, want na drie wedstrijden (zes races) leidt hun Zwitserse coureur Dominique Aegerter het klassement. Teammanager Kervin Bos: ‘Het is voor ons een ideaal scenario wat er nu gebeurt. Het is een droomstart bij onze terugkeer naar het WK Supersport. We liggen mooi op schema. We hopen de goede resultaten in Assen voort te zetten. Ik denk dat we ook hier goed kunnen scoren.’

Michael van der Mark kijkt uit naar Assen

Bos keek al even naar de toekomst: ‘Wij hebben onze laatste race in de Superbike nog niet gereden. We bouwen nu eerst aan de toekomst.’

Het WK Superbike is van 23-25 juli op het TT Circuit Assen, met kwalificaties op vrijdag en zaterdagmorgen en races op zaterdagmiddag en zondag. De taluds zijn afgesloten, alle toeschouwers kunnen een plekje zoeken op de tribunes.

Jan Boer
Jan Boer
Jan Boer werkte jarenlang voor de redactie van MOTO73 en doet dat inmiddels als gepensioneerde liefhebber nog altijd met dezelfde passie en kennis.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen