vrijdag 19 april 2024

BMW S1000F volgens Wunderlich

Ten minste, dat ligt in de lijn der verwachting. Frans tekentalent Nicolas Petit maakte voor de BMW-accessoirefabrikant Wunderlich een rendering van hoe het eruit gaat zien wanneer BMW met de all-road versie van de S1000RR en S1000R komt.

We spreken hier serieus van een kwestie van wanneer en niet als, want de S1000F, zoals ‘ie waarschijnlijk gaat heten, is al bespioneerd in de testfase. 

Ook het feit dat juist Wunderlich met deze schets komt, is betekenisvol. Het is namelijk niet de eerste keer dat via de accessoirefabrikant beelden uitlekken van nieuwe modellen. Zij krijgen daar natuurlijk al eerder inzicht in om direct na de lancering van BMWs nieuwsten met de mooiste opleukertjes te kunnen komen.

Opvallend is wel dat BMW het all-road segment nu op de korrel neemt, aangezien ze daar met de R1200GS al jaren de bestverkopende motor van Nederland hebben. De Beierse firma zal zich dan ook meer richten op de sportieve all-roads, en dan met name de Ducati Multistrada 1200S. Reken er dan ook maar op dat BMW de S1000F behalve langere veerwegen, een hoger stuur en rechtere zitpositie, ook flink veel van het vermogen mee zal geven.

Wanneer we de echte motor kunnen verwachten, blijft voorlopig ongewis, maar op de rendering afgaande belooft het veel.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen