Rivale On Tour

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Vanaf aankomend weekend kunt u bij de MV dealer gratis en vrijblijvend1 een proefrit gaan maken op één van de meest spraakmakende motoren ter wereld. Om u kennis te laten maken met de unieke combinatie van Italiaans design, brute acceleratie en geweldig rijplezier is de “Rivale On Tour” geïnitieerd. De MV Agusta dealer heeft een Rivale 800 klaarstaan2, voor iedereen die het summum van motorrijden wil beleven. Helemaal gratis!

Aangedreven door het blok dat ook de Brutale 800 voortstuwt, heeft de Rivale 126 pk aan boord. Daarnaast weegt de Rivale 800 maar amper 170 kg. Door zijn hogere bouw en specifieke geometrie, wordt dit de fun-bike bij uitstek genoemd. Al licht de pretfactor hoog op de Rivale 800, dat wil echter niet zeggen dat er geen doordachte technologie achter schuilt. Zo is er het ride-by-wire systeem dat voor elektronische bediening van de injectie zorgt, de achtvoudig instelbare tractiecontrole en de keuze uit verschillende mappings voor het motorkarakter. Daarnaast staat veiligheid voorop met de hoogwaardige ABS module van Bosch.

Bent u klaar voor de meest sensationele drieclinder ter wereld? Reserveer dan snel een plekje op de Rivale 800 bij uw MV Agusta dealer via www.rivaleontour.com!

Twijfelt u na de gratis proefrit van een half uurtje nog? De Rivale een dag of zelfs volledig weekend testen kan ook, het huren van een Rivale 800 kost €50,00 voor een volledige dag en €100,00 voor een weekend3 4.

Net zoals bij de proefrit begint het huurtraject bij de uw MV Agusta dealer. Deze zal u uitleggen hoe de motor in elkaar steekt en hoe alles werkt. Hierbij zullen de vele functionaliteiten en settings worden uitgelegd zodat u alle mogelijke modi van de Rivale 800 uitgebreid kunt testen.

Kijk voor dealers en data op www.rivaleontour.com

 

1) Verplichte ondertekening exoneratie en eigen-risico formulier. Bestuurder dient in het bezit te zijn van volledig A rijbewijs

2) Kijk voor beschikbare data in uw regio op www.rivaleontour.com. Maak altijd vooraf een afspraak bij de dealer naar uw keuze

3) Dag = max. 24 uren, weekend max. 72 uren, op- en afhaal-tijden in overleg met de dealer naar uw keuze

4) Kilometermax 100Km – 1 dag, 200Km – weekend, meerprijs €0,20 per kilometer

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?