BMW-scooters komen eraan

Ondanks grote interesse, liet de komst van BMW’S Maxiscooters, de C600 Sport en C650GT, lang op zich wachten. De geplande leverdatum van 14 april werd enkele weken vooruit geschoven, omdat bij een toeleverancier werd ontdekt dat iets niet aan BMW's kwaliteitseisen voldeed. Wat? Dat is nog steeds niet duidelijk. Volgens BMW ging het om iets onbeduidends… Hoe dan ook, wijselijk werd besloten de levering iets te verlaten in plaats van een terugroepactie te organiseren.

Gelukkig voor alle scooterliefhebbers is er nu goed nieuws, de C600 Sport en C650GT zijn aanstaande! De Nederlandse marktintroductie is 28 juli. Traditionele scooterlanden als Italië en Spanje zijn twee weekjes eerder aan de beurt. Buiten Europa komt de scooter pas in de herfst. Voor wie het vergeten was; de C600 Sport kost in Nederland 11.600 euro, de C650GT 11.950 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.