zondag 24 september 2023

BMW-scooters komen eraan

Ondanks grote interesse, liet de komst van BMW’S Maxiscooters, de C600 Sport en C650GT, lang op zich wachten. De geplande leverdatum van 14 april werd enkele weken vooruit geschoven, omdat bij een toeleverancier werd ontdekt dat iets niet aan BMW's kwaliteitseisen voldeed. Wat? Dat is nog steeds niet duidelijk. Volgens BMW ging het om iets onbeduidends… Hoe dan ook, wijselijk werd besloten de levering iets te verlaten in plaats van een terugroepactie te organiseren.

Gelukkig voor alle scooterliefhebbers is er nu goed nieuws, de C600 Sport en C650GT zijn aanstaande! De Nederlandse marktintroductie is 28 juli. Traditionele scooterlanden als Italië en Spanje zijn twee weekjes eerder aan de beurt. Buiten Europa komt de scooter pas in de herfst. Voor wie het vergeten was; de C600 Sport kost in Nederland 11.600 euro, de C650GT 11.950 euro.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image