donderdag 29 februari 2024

BMW trekt stekker uit festival

Na drie edities is het over en sluiten met BMW’s festival Pure & Crafted. Het evenement richtte zich niet op de traditionele BMW-rijder, maar op de modieuze en trendgevoelige motorrijder. Coole gasten in leren jasjes die niet geïnteresseerd zijn in een RT of GS, maar in de RnineT’s en Scramblers. BMW raakte een gevoelige snaar bij de hipster want sinds 2015 is het evenement uitverkocht. Toch voldoet het festival blijkbaar niet aan de verwachtingen want het krijgt een andere vorm.

Van festival naar kanaal
Pure & Crafted wordt een rondtrekkend digitaal festival, een Beiers motorcircus. Jammer voor al die bezoekers die voor de pullen bier, meters bratwurst en artiesten als Noel Gallagher en The Hives kwamen. Die geneugten des levens maken plaats een YouTube-kanaal. Daarop zijn de belevenissen te volgen van motorrijders die op een hippe BMW langs de hotspots van motorrijdend Europa gaan. Hippe zelfbouwers, creatieve eettentjes, gadgets en spannende routes komen allemaal voorbij. Als je wilt weten hoe dat er uitziet kun je hier kijken.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen