13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

BMW zwart maken

BMW lanceert een serie inktzwarte extra’s die een R1200GS of Adventure een heerlijk bruut voorkomen geven. Ze zijn in Beieren helemaal los gegaan op het anodiseren en poedercoaten van aluminium en staal. Het resultaat mag er zijn, er staat echt iets.

T-Ford
De lijst met accessoires omvat: bagagerek, bevestigingsplaat voor topkoffer, zijkoffers (36 en 34L), carterbescherming (met 2mm serieus dik en langer dan het standaard exemplaar), quickshifter, voetsteunen (voor en achter) en radiateurbeschermers. Alles uitgevoerd in gitzwart. Alsof de tijden van de T-Ford herleven. Je kunt deze accessoires in alle kleuren krijgen zolang het maar zwart is.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen