Boek: 21 toertochten en 36 Oranjesteden.

 

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

•    Tips, routekaartjes en hotel-aanraders
•    Speciale aandacht voor bezienswaardigheden inclusief cd met e-book en gps routes voor Garmin en TomTom

VTO, de professionele reisorganisatie die is gespecialiseerd in auto- en motortoertochten, heeft weer een nieuw boek uitgebracht voor het maken van interessante toertochten met de motor of de auto. Het boek beschrijft 21 leuke toertochten waarbij maar liefst 36 Oranjesteden worden aangedaan. 2014, het jaar van en voor Oranje voor twee- en vierwielers.

Het nieuwe ‘Motor- en Autoboek’ beschrijft 21 toertochten waarbij in totaal 36 steden worden aangedaan die op een of andere manier een band met Oranje hebben. De toeristische auto- of motorrijder komt in Nederland en Duitsland op historische, in veel gevallen onbekende plekken, terwijl de tochten door mooie streken en onbekende gebieden voeren. De routes in ons land en dat van de Oosterburen gaan niet uitsluitend over fraaie binnenwegen maar ook worden steden aangedaan als Delft, Veere, Middelburg, Vlissingen, Nassau, Dillenburg, Potsdam en Oranienburg.

Iedere tocht begint met een overzichtelijke routekaart en wordt gevolgd door een korte beschrijving van de band die de desbetreffende stad met de Oranjes heeft. Daarna volgt een beschrijving van de route. Het gehele boek is voorzien van mooie, actuelekleurenfoto’s.

Tot slot verschaft het boek een overzicht van de hedendaagse bezienswaardigheden die vanuit een toeristisch oogpunt worden beschreven.
In het boek:
– routekaarten
– uitvoerige routebeschrijvingen
– informatie
– foto’s
– bezienswaardigheden
– musea
– Informatienummers VVV’s
– internetadressen
– overzicht hotels

Als extra is achter in het boek een normaal formaat cd-rom ingesloten met e-book en gps- bestanden. De gps-bestanden zijn: .gdb en .gpx voor Garmin en andere systemen + .itn voor TomTom. Met deze nieuwe bestanden kan via het navigatiesysteem zorgeloos en veilig worden genoten van de route en de omgeving.

Het boek heeft 172 pagina’s en kost € 18,95 inclusief cd-rom.
De portokosten binnen Nederland bedragen € 3,84.
Voor meer informatie kunt u kijken op: “Boek 2014”, en bestellen kan via een e-mail aan info@tomboudewijns.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?