13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Boek: 21 toertochten en 36 Oranjesteden.

 

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

•    Tips, routekaartjes en hotel-aanraders
•    Speciale aandacht voor bezienswaardigheden inclusief cd met e-book en gps routes voor Garmin en TomTom

VTO, de professionele reisorganisatie die is gespecialiseerd in auto- en motortoertochten, heeft weer een nieuw boek uitgebracht voor het maken van interessante toertochten met de motor of de auto. Het boek beschrijft 21 leuke toertochten waarbij maar liefst 36 Oranjesteden worden aangedaan. 2014, het jaar van en voor Oranje voor twee- en vierwielers.

Het nieuwe ‘Motor- en Autoboek’ beschrijft 21 toertochten waarbij in totaal 36 steden worden aangedaan die op een of andere manier een band met Oranje hebben. De toeristische auto- of motorrijder komt in Nederland en Duitsland op historische, in veel gevallen onbekende plekken, terwijl de tochten door mooie streken en onbekende gebieden voeren. De routes in ons land en dat van de Oosterburen gaan niet uitsluitend over fraaie binnenwegen maar ook worden steden aangedaan als Delft, Veere, Middelburg, Vlissingen, Nassau, Dillenburg, Potsdam en Oranienburg.

Iedere tocht begint met een overzichtelijke routekaart en wordt gevolgd door een korte beschrijving van de band die de desbetreffende stad met de Oranjes heeft. Daarna volgt een beschrijving van de route. Het gehele boek is voorzien van mooie, actuelekleurenfoto’s.

Tot slot verschaft het boek een overzicht van de hedendaagse bezienswaardigheden die vanuit een toeristisch oogpunt worden beschreven.
In het boek:
– routekaarten
– uitvoerige routebeschrijvingen
– informatie
– foto’s
– bezienswaardigheden
– musea
– Informatienummers VVV’s
– internetadressen
– overzicht hotels

Als extra is achter in het boek een normaal formaat cd-rom ingesloten met e-book en gps- bestanden. De gps-bestanden zijn: .gdb en .gpx voor Garmin en andere systemen + .itn voor TomTom. Met deze nieuwe bestanden kan via het navigatiesysteem zorgeloos en veilig worden genoten van de route en de omgeving.

Het boek heeft 172 pagina’s en kost € 18,95 inclusief cd-rom.
De portokosten binnen Nederland bedragen € 3,84.
Voor meer informatie kunt u kijken op: “Boek 2014”, en bestellen kan via een e-mail aan info@tomboudewijns.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen