zondag 25 februari 2024

Boek lekker een motorreis

Heb je nog steeds geen vakantie geboekt omdat het weer je doet twijfelen of je in eigen land blijft, een leuke bestemming zoekt in Europa of uiteindelijk toch kiest voor een vliegvakantie naar de zon. Denk dan eens aan een leuke motortrip in de ons omringende landen. Of pak het meteen flink aan met een reis naar de Alpen of het zuiden van Frankrijk. Er is heel veel mogelijk bij de VTO (Vrije Toering Organisatie) van Tom Boudewijns, die inmiddels ruim 25 jaar ervaring heeft op het gebied van motorreizen.

Bij de VTO kun je een korte reis boeken voor minder dan 100 euro. Wil je verder en langer met de motor op pad dan zijn daarvoor ook mogelijkheden die van iets meer tot 6 a 700 euro per persoon kosten. Op www.vtotc.nl vind je alle beschikbare motorreizen en prijzen.

Tom Boudewijns zorgt er in elk geval voor dat je met veel informatie op reis gaat. Hij weet waar hij zijn vakantiegangers heen stuurt, want alle adressen heeft hij tevoren bezocht en gecontroleerd. Tom voorziet je verder van routebeschrijvingen voor toertochten rond je vakantieadres, info over bezienswaaerdigheden en nog veel meer. Als extra krijg je uitgebreide reisbeschrijvingen mee, een roadbook en als je wilt GPS-bestanden voor Garmin of TomTom.

Prettige reis en fijne vakantie!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen