Hopkins weer in WK Superbike

Het Engelse Superbike-team Samsung Crescent Racing gaat met haar beide rijders meedoen aan het WK Superbike in Silverstone. Zowel John Hopkins en teammaat Jon Kirkham gaan het publiek verblijden met een groter startveld. Eerder wist het team al aardig goed voor de dag te komen met wildcard-rijders. Tom Sykes reed in 2008 op het circuit Donington Park met hetzelfde team (destijds Rizla Suzuki geheten) nog naar een podium. Vooral de prestatie van John Hopkins kan interessant zijn, aangezien hij ook nog minimaal twee GP’s gaat rijden met Suzuki. De Amerikaan wil maar al te graag laten zien dat hij mooie dingen kan laten zien op een superbike. In 2009 reed hij zeven races voor Stiggy Racing Honda, maar kwam hij niet verder dan het behalen van 17 WK-punten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.