zaterdag 24 februari 2024

Hopkins weer in WK Superbike

Het Engelse Superbike-team Samsung Crescent Racing gaat met haar beide rijders meedoen aan het WK Superbike in Silverstone. Zowel John Hopkins en teammaat Jon Kirkham gaan het publiek verblijden met een groter startveld. Eerder wist het team al aardig goed voor de dag te komen met wildcard-rijders. Tom Sykes reed in 2008 op het circuit Donington Park met hetzelfde team (destijds Rizla Suzuki geheten) nog naar een podium. Vooral de prestatie van John Hopkins kan interessant zijn, aangezien hij ook nog minimaal twee GP’s gaat rijden met Suzuki. De Amerikaan wil maar al te graag laten zien dat hij mooie dingen kan laten zien op een superbike. In 2009 reed hij zeven races voor Stiggy Racing Honda, maar kwam hij niet verder dan het behalen van 17 WK-punten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen