Bouwdoos-motorlaarzen

De Armada-laarzen van Sidi hebben letterlijk en figuurlijk twee gezichten. Het ene moment gaat de laars door als toerlaars, maar door het aanklikken van extra scheenbescherming moet voorzichtig allroadwerk ook tot de mogelijkheden behoren.

Voor beide type rijders geldt dat ze met een leren laars onderweg zijn die dankzij het gebruik van Gore-Tex waterdicht is. Bescherming gaat verder dan de aanklik scheenbeenprotectie. De dubbelgestikte laars biedt protectie aan tenen en enkels. Reflecterend materiaal maakt je zichtbaar voor andere weggebruikers.

De maten gaan van 36 tot en met 48. Meer informatie op: www.jopa.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.