zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Scorpions topmodel

De EXO 2000 Air van Scorpion moet het racers naar de zin maken. Het gewicht blijft beperkt tot 1280 gram (bij een maatje M) door het gebruik van TCT-vezel. Scorpion probeert racers te verwennen met een dubbele-D-sluiting en het eenvoudige Ellip-Tec vizierwisselsysteem. Het vizier zelf heeft een Pinlock en is voorbereid op Tear-Offs.

Zoals altijd bij integraalhelmen van deze fabrikant kun je de wangkussens opblazen zodat ze perfect aansluiten op jouw hoofd. De maten lopen van XS tot en met XXL en Scorpion gebruikt daarvoor vier verschillende maten van de buitenschaal. De prijzen variëren van € 400 voor de versie in één kleur tot € 445 voor de wildst gespoten versie.

Meer informatie op: www.evolutionmotorsport.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHelm met hersens
Volgend artikelBouwdoos-motorlaarzen

Gerelateerde artikelen