donderdag 25 april 2024

Scorpions topmodel

De EXO 2000 Air van Scorpion moet het racers naar de zin maken. Het gewicht blijft beperkt tot 1280 gram (bij een maatje M) door het gebruik van TCT-vezel. Scorpion probeert racers te verwennen met een dubbele-D-sluiting en het eenvoudige Ellip-Tec vizierwisselsysteem. Het vizier zelf heeft een Pinlock en is voorbereid op Tear-Offs.

Zoals altijd bij integraalhelmen van deze fabrikant kun je de wangkussens opblazen zodat ze perfect aansluiten op jouw hoofd. De maten lopen van XS tot en met XXL en Scorpion gebruikt daarvoor vier verschillende maten van de buitenschaal. De prijzen variëren van € 400 voor de versie in één kleur tot € 445 voor de wildst gespoten versie.

Meer informatie op: www.evolutionmotorsport.com.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen