Scorpions topmodel

De EXO 2000 Air van Scorpion moet het racers naar de zin maken. Het gewicht blijft beperkt tot 1280 gram (bij een maatje M) door het gebruik van TCT-vezel. Scorpion probeert racers te verwennen met een dubbele-D-sluiting en het eenvoudige Ellip-Tec vizierwisselsysteem. Het vizier zelf heeft een Pinlock en is voorbereid op Tear-Offs.

Zoals altijd bij integraalhelmen van deze fabrikant kun je de wangkussens opblazen zodat ze perfect aansluiten op jouw hoofd. De maten lopen van XS tot en met XXL en Scorpion gebruikt daarvoor vier verschillende maten van de buitenschaal. De prijzen variëren van € 400 voor de versie in één kleur tot € 445 voor de wildst gespoten versie.

Meer informatie op: www.evolutionmotorsport.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.