maandag 27 mei 2024

BRABUS 1300 R Masterpiece Edition gepresenteerd op botenbeurs in Monaco

Van 27 tot 30 september vindt in Monaco een heuse Yacht Show plaats. Nou en?! We horen jullie het letterlijk denken en we snappen de vraag, maar als je weet dat op deze beurs de nieuwste BRABUS werd gepresenteerd, wordt het hopelijk ietsje logischer.

De eerste BRABUS zagen we in februari 2022. Na twee speciale edities van de BRABUS 1300 R zet de laatste, eveneens gelimiteerde MASTERPIECE EDITION de kroon op deze exclusieve serie. Een serie van twee keer 25 motorfietsen in de kleuren ‘Onyx Black’ en ‘Diamond White’, met geselecteerde onderdelen afgewerkt in de kleur ‘Frozen Gold’ en een nog verder uitgebreid carbonpakket. Kan dat? Ja, dat dus klaarblijkelijk. Let verder ook even op de zijkuipen met geïntegreerde winglets en de opvallende, gouden elementen. 

De KTM 1290 SUPER DUKE R EVO, waarvan de productie nu ten einde loopt, dient opnieuw als meer dan prima basis voor dit speciale model. De prijs van de 1300 R Masterpiece Edition is 41.930 euro (exportprijs in Duitsland exclusief BTW).

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen