dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bruggeman Motoren slaat nieuwe online weg in

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Bruggeman Motoren, al meer dan 25 jaar een begrip in de Randstad, lanceert een nieuwe website en webshop. Met een duidelijke navigatie en voornamelijk beeld georiënteerde pagina’s is het een frisse en overzichtelijk website geworden. Een feest om te bezoeken!

Meer dan 20.000 producten
De webshop van Bruggeman Motoren bevat meer dan 20.000 producten van verschillende merken zoals REV’ IT!, Shoei, Nerons, Jopa, Dainese en Motoria. Ook is het winkelen zeer gebruiksvriendelijk gemaakt door 4 simpele bestelstappen. Betalen kan met iDeal of creditkaart zodat de veiligheid optimaal gegarandeerd is. Ook het verzenden van producten doet Bruggeman Motoren gratis, boven de €80,-.

Bruggeman Motoren = Motorcross
In de Randstad is Bruggeman Motoren een begrip als het gaat om motorfietsen en kleding. Met de lancering van de nieuwe website voegt Eric Bruggeman er ook een persoonlijke hobby aan toe, Motorcross. Met een ruim assortiment aan motorcrosskleding en accessoires prepareert de moderne werkplaats ook de meest competitieve motorcrossers door middel van tuning en onderhoud.

Verandering van adres, online…
Wie Bruggeman Motoren kent weet dat de website en email sinds jaar en dag eindigt op bruggeman.nu. Om een beter beeld te geven van Bruggeman Motoren is er voor gekozen om te gaan werken met www.bruggeman-motoren.nl en @bruggeman-motoren.nl. Wees gerust, mails en urls die naar het oude adres gaan, worden automatisch doorgezet naar het nieuwe adres. Dit zal een kwestie van tijd en gewenning zijn.

Kom een kijkje nemen in onze nieuwe winkelen en profiteer de komende weken van unieke voordelige acties in zowel de webshop als de showroom/werkplaats! 

Tot snel op www.bruggeman-motoren.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen