Bruggeman Motoren slaat nieuwe online weg in

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Bruggeman Motoren, al meer dan 25 jaar een begrip in de Randstad, lanceert een nieuwe website en webshop. Met een duidelijke navigatie en voornamelijk beeld georiënteerde pagina’s is het een frisse en overzichtelijk website geworden. Een feest om te bezoeken!

Meer dan 20.000 producten
De webshop van Bruggeman Motoren bevat meer dan 20.000 producten van verschillende merken zoals REV’ IT!, Shoei, Nerons, Jopa, Dainese en Motoria. Ook is het winkelen zeer gebruiksvriendelijk gemaakt door 4 simpele bestelstappen. Betalen kan met iDeal of creditkaart zodat de veiligheid optimaal gegarandeerd is. Ook het verzenden van producten doet Bruggeman Motoren gratis, boven de €80,-.

Bruggeman Motoren = Motorcross
In de Randstad is Bruggeman Motoren een begrip als het gaat om motorfietsen en kleding. Met de lancering van de nieuwe website voegt Eric Bruggeman er ook een persoonlijke hobby aan toe, Motorcross. Met een ruim assortiment aan motorcrosskleding en accessoires prepareert de moderne werkplaats ook de meest competitieve motorcrossers door middel van tuning en onderhoud.

Verandering van adres, online…
Wie Bruggeman Motoren kent weet dat de website en email sinds jaar en dag eindigt op bruggeman.nu. Om een beter beeld te geven van Bruggeman Motoren is er voor gekozen om te gaan werken met www.bruggeman-motoren.nl en @bruggeman-motoren.nl. Wees gerust, mails en urls die naar het oude adres gaan, worden automatisch doorgezet naar het nieuwe adres. Dit zal een kwestie van tijd en gewenning zijn.

Kom een kijkje nemen in onze nieuwe winkelen en profiteer de komende weken van unieke voordelige acties in zowel de webshop als de showroom/werkplaats! 

Tot snel op www.bruggeman-motoren.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?