zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Brullen op de Harley

Akrapovic heeft zijn uitlatengamma uitgebreid met systemen voor Harley-Davidson motoren. Geproduceerd van hoogwaardig roestvast staal en voorzien van een fraaie chroomlaag- of een zwarte toplaag, afhankelijk van het model.

Er zijn per model twee varianten leverbaar, namelijk EC goedgekeurde Slip-on dempers of complete open uitlaatsystemen. De Slip-on dempers passen direct op het originele bochtensysteem en zijn voorzien van uitneembare dB-killer. Je kunt er eventueel een Valve System op laten zetten, waardoor je met een druk op de knop het geluidsniveau kan regelen. De open uitlaatsystemen hebben een unieke styling en produceren een diep zware sound. Als optie zijn hier ook nog dB killers voor beschikbaar… Maar dat moet je niet willen!

Meer informatie vind je op www.motoport.nl en www.gpproducts.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen