Brullen op de Harley

Akrapovic heeft zijn uitlatengamma uitgebreid met systemen voor Harley-Davidson motoren. Geproduceerd van hoogwaardig roestvast staal en voorzien van een fraaie chroomlaag- of een zwarte toplaag, afhankelijk van het model.

Er zijn per model twee varianten leverbaar, namelijk EC goedgekeurde Slip-on dempers of complete open uitlaatsystemen. De Slip-on dempers passen direct op het originele bochtensysteem en zijn voorzien van uitneembare dB-killer. Je kunt er eventueel een Valve System op laten zetten, waardoor je met een druk op de knop het geluidsniveau kan regelen. De open uitlaatsystemen hebben een unieke styling en produceren een diep zware sound. Als optie zijn hier ook nog dB killers voor beschikbaar… Maar dat moet je niet willen!

Meer informatie vind je op www.motoport.nl en www.gpproducts.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.