Brutale krijgt ABS-versies

De 2013 Brutale-modellen (1090, 1090 R en 1090 RR) zijn vanaf nu ook leverbaar met ABS. Het gaat om het Bosch 9MP-systeem meldt MV Agusta. Dit systeem maakt gebruik van zowel interne druksensoren als van onafhankelijke snelheidssensoren op de wielen. Het ABS is overigens uitschakelbaar. De Brutale 1090 RR wordt bovendien geleverd met een Race Mode zodat je ook op het circuit gebruik kunt maken van ABS. Prijzen zijn nog niet bekend.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?