Zero komt naar Utrecht

Zero Motorcycles presenteert op de komende Motorbeurs in Utrecht het vernieuwde modelprogramma. De vermogens van de diverse modellen zijn toegenomen tot 54 pk en het koppel bedraagt Nm 95. Een Zero accelereert in slechts 3,9 seconden naar de 100 kilometer per uur. Het S-model heeft in het stadsverkeer een actieradius van liefst 220 kilometer.

Aan de basis van de toegenomen motorvermogens staat de nieuwe door Zero Motorcycles ontwikkelde Z-ForceTM-motor. De energievoorziening in ieder 2013-model wordt verzorgd door een nieuwe Z-ForceTM-batterij met een hogere spanning en eigenaren hebben de mogelijkheid hun motorfiets sneller op te laden. Iedere Zero-machine kan, wanneer gebruik wordt gemaakt van de juiste apparatuur, aan CHAdeMO-laadstations in één uur of zelfs nog korter tot 95 procent capaciteit worden opgeladen.

Op de Motorbeurs van Utrecht toont Zero Motorcycles de volgende modellen
– Zero S ZF8.5
– Zero DS ZF11.4
– Zero FX 5.7
– Zero XU ZF5.7

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?