Burgman 650A Executive

Voor 2010 is het vlaggenschip van de Burgman reeks, de Burgman 650A Executive, technisch onder handen genomen. Tijdens de laatste EICMA in Milaan liet Suzuki al een voorproefje zien van dit vernieuwde model, die nu voorzien is van nog meer innovaties. Zo is de CVT versnellingsbak compleet onder handen genomen en voorzien van zeven versnellingen voor een soepele en efficiënte overbrenging. Deze SECVT transmissie beschikt tevens over een Power Mode voor extra kracht. Bovendien kan er handmatig geschakeld worden door middel van drukknoppen op het stuur.

Het instrumentenpaneel is verder uitgebreid met een vernieuwde digitale versnellingsindicator en een gladheidwaarschuwingslampje die automatisch geactiveerd wordt wanneer de buitentemperatuur onder de 3 graden Celsius daalt. Verder is de Burgman 650A Executive standaard voorzien van ABS, elektrisch inklapbare spiegels, elektrische ruitverstelling, handvat- en buddyseatverwarming, een comfortabele rugsteun voor de duopassagier, diverse chromen accenten en een handige 12-volt aansluiting.

De nieuwe Burgman 650A Executive staat al medio juni in de showroom van de officiële Suzuki dealers en is beschikbaar vanaf 11.999 euro in de kleuren grijs en zwart.

Kijk voor meer informatie op www.suzuki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?