donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

V-Strom 1000 Concept

De nieuwe V-Strom is uitgerust met een compleet nieuw ontwikkeld 1000 cc V-twin motorblok. Dit belooft een ongekend koppel en vermogen voor een moeiteloze acceleratie in iedere versnelling. De motor is voorzien van een aluminium lichtgewicht frame wat de rijeigenschappen beter moet maken. De nieuwe V-Strom heeft fraaie 10-spaaks velgen en beschikt over radiaal gemonteerde Tokico remklauwen.

Naast het elektronische antiblokkeersysteem is de V-Strom ook uitgerust met een elektronisch traction control systeem voor een optimale controle. De goudkleurige upside-down voorvorkpoten geven de Japanner een stoere uitstraling en moeten, in combinatie met de instelbare achterschokbreker, voor een goede wegligging en beter rijcomfort zorgen. De Adventure Sports is uitgerust met een compleet geïntegreerde kofferset.

De nieuwe V-Strom 1000 is op de Intermot in Keulen gepresenteerd als een conceptmodel en zal naar verwachting eind 2013 beschikbaar zijn.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen