V-Strom 1000 Concept

De nieuwe V-Strom is uitgerust met een compleet nieuw ontwikkeld 1000 cc V-twin motorblok. Dit belooft een ongekend koppel en vermogen voor een moeiteloze acceleratie in iedere versnelling. De motor is voorzien van een aluminium lichtgewicht frame wat de rijeigenschappen beter moet maken. De nieuwe V-Strom heeft fraaie 10-spaaks velgen en beschikt over radiaal gemonteerde Tokico remklauwen.

Naast het elektronische antiblokkeersysteem is de V-Strom ook uitgerust met een elektronisch traction control systeem voor een optimale controle. De goudkleurige upside-down voorvorkpoten geven de Japanner een stoere uitstraling en moeten, in combinatie met de instelbare achterschokbreker, voor een goede wegligging en beter rijcomfort zorgen. De Adventure Sports is uitgerust met een compleet geïntegreerde kofferset.

De nieuwe V-Strom 1000 is op de Intermot in Keulen gepresenteerd als een conceptmodel en zal naar verwachting eind 2013 beschikbaar zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?