BMW HP4 als kerstcadeau

Met de BMW HP4 presenteerde BMW Motorrad onlangs de lichtste 4-cilinder supersport motorfiets in de 1000cc klasse.
De van de BMW S1000RR afgeleide motor met een vermogen van 142 kw (193 pk) en een rijklaargewicht van slechts 199 kilo inclusief Race-ABS en een volle tank, is nu geprijsd op 23.700 euro.

De BMW HP4 is standaard voorzien van lakkleur wit en blauw metaliek. Daarnaast beschikt elke HP4 over BMW Motorrad Race-ABS, Dynamic Traction Control (DTC), schakelassistent, Dynamic Damping Control (DDC), gesmede aluminium wielen en volledig titanium HP uitlaatsysteem. Wil je meer? Dan kun je het zogenoemde 'Competition' pakket erbij kopen. Dat houdt in: omklapbare rem- en koppelingshendel, carbon embleemhouder, carbon tankafdekking,  carbon motorspoiler, velgen in blauw metaliek en een sponsor stickerset. Inclusief dit Competition pakket kost de BMW 27.500 euro.

Je hebt nog een paar maanden om te sparen… Of de kerstman lief aan te kijken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.