CALIFORNIA: DESIGNING FREEDOM – CAPTAIN AMERICA IN DEN BOSCH

De tentoonstelling California: Designing Freedom, die tot 17 juni ‘draait’ in het Stedelijk Museum in Den Bosch, bestaat uit meer dan 200 objecten, verdeeld in vijf thematische secties. Gezamenlijk vertellen deze stukken het verhaal van design in Californië, met de nadruk op individuele vrijheid.

Go where you want | Gaan wanneer je wilt

Dit deel van de tentoonstelling richt zich op mobiliteit, van navigatie tot draagbaarheid en onderzoek. Te zien zijn onder meer het eerste GPS-apparaat voor consumenten en een replica van de Harley-Davidson Captain America-chopper van Easy Rider.

Andere thema’s zijn: Zie wat je wilt (LSD-zegels, vroege videoopnamen), Zeg wat je wilt (Black Panther, Twitter), Maak wat je wilt (een originele Apple 1-computer) en Sluit je aan bij wie je wilt (geodetiche koepel en documentatie van vroege Burnibng Man-festivals).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?