zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Cape Fun Tour 2019: Met Michiel van Dam naar Zuid-Afrika

Reisreporter van Promotor en MOTO73 én Zuid-Afrika-kenner organiseert van 20 t/m 30 november een pilot reis langs de zuidkust van Zuid-Afrika. De prijs bedraagt per deelnemer €3.500,-, exclusief vliegticket. De maximale groepsgrootte voor de pilot is vier motorrijders.

De pilot vertrekt vanuit Kaapstad. Daar staan de – makkelijk te berijden – motoren klaar. Alle hoogtepunten van de zuidkust van Zuid-Afrika zitten in de reis. We noemen er een paar: Cape Town Waterfront, Karoo woestijn, Big Five Game Drive en struisvogels en walvissen. Tijdens de reis kun je je laven aan exclusieve wijnen en zeer smakelijke maaltijden.

De dagtochten hebben een ontspannen karakter en worden begeleid door een gecertificeerde Zuid-Afrikaanse touroperator.

Meer info over deze trip en de daginvulling per reisdag kun je lezen op www.zatrax.com

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen