Cape Fun Tour 2019: Met Michiel van Dam naar Zuid-Afrika

Reisreporter van Promotor en MOTO73 én Zuid-Afrika-kenner organiseert van 20 t/m 30 november een pilot reis langs de zuidkust van Zuid-Afrika. De prijs bedraagt per deelnemer €3.500,-, exclusief vliegticket. De maximale groepsgrootte voor de pilot is vier motorrijders.

De pilot vertrekt vanuit Kaapstad. Daar staan de – makkelijk te berijden – motoren klaar. Alle hoogtepunten van de zuidkust van Zuid-Afrika zitten in de reis. We noemen er een paar: Cape Town Waterfront, Karoo woestijn, Big Five Game Drive en struisvogels en walvissen. Tijdens de reis kun je je laven aan exclusieve wijnen en zeer smakelijke maaltijden.

De dagtochten hebben een ontspannen karakter en worden begeleid door een gecertificeerde Zuid-Afrikaanse touroperator.

Meer info over deze trip en de daginvulling per reisdag kun je lezen op www.zatrax.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.