dinsdag 21 mei 2024

UPDATE: CBR-site slecht bereikbaar door grote drukte

Update 12-5-2020

Niet overbelasting, maar een botaanval in de vroege ochtend maakte dat de CBR-site tijdelijk uit de lucht was. Het CBR heeft gelukkig direct maatregelen genomen, maar die maatregelen hebben helaas de bijwerking dat de website minder goed bereikbaar is en minder kandidaten tegelijk een examen kunnen reserveren. ‘Wij vinden dat heel vervelend voor onze klanten’, aldus het CBR.

Om 20.00 uur waren er overigens wel ruim 15.500 reserveringen voor een theorie-examen gedaan.

Origineel bericht 11-5-2020

Vanaf 13 mei, aanstaande woensdag dus, gaat het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) weer van start met theorie-examens en vanaf 18 mei, vandaag over precies een week, volgen de praktijkexamens. Heel goed nieuws, alleen er is nu wel een klein probleempje ontstaan.

Of een groot probleem, zo je wilt. Als gevolg van de deels opgeheven coronamaatregelen is het momenteel veel drukker dan normaal op de website www.cbr.nl en ook op Mijn CBR. Hierdoor laadt de site veel trager of zelfs helemaal niet (zoals bij ons op de redactie van MotorNL).

‘Wij begrijpen dat je zo snel mogelijk je theorie-examen wil reserveren. Wij raden je aan om het op een later tijdstip nogmaals te proberen’, laat het CBR in een reactie weten op Facebook.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen