dinsdag 23 juli 2024

ChromeBurner pakt groot uit op RIDERS Festival

ChromeBurner, dé specialist op het gebied van helmen, kleding en accessoires, pakt groots uit op het RIDERS Festival. Dit jaar zullen zij aanwezig zijn met een breed assortiment aan producten, waaronder de nieuwste collecties en mega outlet deals.

Voor motorliefhebbers is het RIDERS Festival dé plek om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te ontdekken. ChromeBurner begrijpt als geen ander dat een goede uitrusting essentieel is voor iedere motorrijder. Daarom bieden zij op het festival de beste helmen tegen scherpe prijzen aan. Of je nu op zoek bent naar een integraalhelm, een systeemhelm of een jethelm, bij ChromeBurner vind je gegarandeerd de perfecte match voor jouw rijstijl.

Koop je ticket goedkoper vooraf en vermijd wachtrijen bij RIDERS Festival

Naast de scherpe prijzen, biedt ChromeBurner ook nog een extra service aan op het RIDERS Festival. Bij aankoop vanaf €50,- worden je producten gratis thuisgestuurd. Dit geldt niet alleen voor je nieuwe aankoop, maar ook voor je oude helm, jas of broek. Heb je bijvoorbeeld net een nieuwe helm gekocht en wil je graag je oude helm kwijt? Geen probleem! ChromeBurner neemt deze kosteloos van je over en stuurt deze naar je opgegeven adres. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van extra bagage op het festival.

Het RIDERS Festival is dé plek waar motorrijders samenkomen om te genieten van alles wat de motorwereld te bieden heeft. Met spectaculaire stunts, live muziek en een gezellige sfeer is dit evenement een must voor iedere motorliefhebber. ChromeBurner draagt graag bij aan deze beleving door hun uitgebreide assortiment en speciale aanbiedingen op het festival. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe helm, kleding of accessoires, bij ChromeBurner vind je het allemaal.

Kom daarom naar het RIDERS Festival en breng een bezoek aan de stand van ChromeBurner. Laat je verrassen door hun ruime aanbod en profiteer van de beste deals. Met ChromeBurner ben je verzekerd van kwalitatieve producten en een uitstekende service. Wacht niet langer en maak je motoruitrusting compleet bij ChromeBurner op het RIDERS Festival.

Praktische informatie

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen