maandag 15 juli 2024

Koop je ticket goedkoper vooraf en vermijd wachtrijen bij RIDERS Festival

Ben je van plan om het RIDERS Festival in Rosmalen te bezoeken? Zorg dan dat je je ticket vooraf online koopt! Dit jaar zijn er twee goede redenen om je tickets van tevoren te regelen:

  1. Vermijd Lange Wachtrijen: Door je ticket online te kopen, voorkom je dat je in lange wachtrijen bij de kassa komt te staan. Zo kun je meteen genieten van alle activiteiten en optredens zonder tijd te verliezen.
  2. Goedkoper Online: Een online ticket kost slechts €19,50, terwijl de prijs bij de kassa €22,50 is. Door je ticket online te kopen, bespaar je €3,00 per ticket!

Het RIDERS Festival, dat plaatsvindt op 1 en 2 juni in het Autotron Rosmalen, belooft weer een spektakel te worden voor alle motorliefhebbers. Mis geen moment van de spannende stuntshows, de nieuwste motoren en de gezellige festivalsfeer.

Wacht niet langer en koop je tickets vandaag nog via de officiële website ridersfest.nl. Zorg dat je voorbereid bent en optimaal kunt genieten van het festival zonder gedoe en extra kosten!

Praktische informatie

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen